FC2ブログ

陰陽談義

 2018-09-11
陰陽談義
Yin & yang discussion


I discussed with the editor of "macrobiotic today" magazine and the director of Macrobiotics America about the idea of Dr. Sagen Ishizuka who was called father of "Food education".

Both comparison of acidity and alkalinity by Dr.Sagen Ishizuka and comparison of sodium and potassium salt by Mr. Herman Aihara are really interesting from the view of Ying and Yang perspective.

雑誌Macrobiotic todayの編集長と、Macrobiotics Americaの代表と、食育の父と呼ばれる医師•石塚左玄について議論。

陰陽の観点で、石塚左玄のナトリウム塩とカリウム塩の対比と、ヘルマン相原氏による酸、アルカリの対比を考察することは実に面白い。

41267188_10156719780885850_7968646527293849600_n.jpg
コメント












管理者にだけ表示を許可する
トラックバック
トラックバックURL:

http://taopot.blog82.fc2.com/tb.php/4554-524dc440

≪ トップページへこのページの先頭へ  ≫